Cuma, Aralık 15, 2006

cumpleaños felices!


















Ben oyuncaklarla oynamayı bayaa geç bıraktım arkadaşım, hatta yaşıtlarımın sevişmeye falan başladığı yıllardı sanırım, bi gün perdeleri açık bırakmışım odanın, karşı apartmandan bi arkadaşım ortalıkta benim oyuncakları görmüş "lan olm sen haala oyuncak mı oynuon laaan, ehiehi!" demişti de başımdan dökülen kaynar suların durmasını beklediğim bi kaç saniyenin akabinde, "yok olm ya a.k. misafir geldi de onnarın piçler oynadı ortada bırakmış götoolanları" demiştim can havliyle... Neyse işte geçenlerde valide eski oyuncaklarımın durduğu bi koli bulmuş, e biliyo tabi oğlunun huyunu, "alıcağın varsa al aradan gerisini fakire fukaraya vericem" dedi, ben de hiç düşünmeden favorilerim olan "mekanik adamlar" a atladım hemmen, ne vercem lan elin sümüklüsüne onca yılımız geçmiş alla allaaa! Fotoğraftakiler şu an işyerinde masamda duruyo, arada mööö falan die bağırdığımda iş arkadaşlarımın garibine gidio tabi ama alışırlar napiyim. Bi tarafının çocuk kalması iyidir insanın, bi kendi bi de sevdiklerinin yaşı ilerledikçe anlıyo insan çocukluğun değerini, hergün çocukluk anılarına bi yenisini katmanın önemini. Bugün ööle bi gün işte, sevgili denizcik (kaşla göz arasında asno afortunado'yu ayartsa da haala minik bi kız gibi valla benim gözümde) çocukluk anılarına bi yıl daha ekledi, öpüyoruz ve yıldızlararasında uzuuuuun mutlu bi hayat diliyoruz efenim sizin için jah'a...

13 yorum:

Adsız dedi ki...

bu konuda yalniz degilsin:) keske buraya mesaj disinda resimde ekleyebilsemde bende benim masami gostersem sana:))

Adsız dedi ki...

bu konuda yalniz degilsin:) keske buraya mesaj disinda resimde ekleyebilsemde bende benim masami gostersem sana:))

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim :)

hayvanatbahcesi dedi ki...

e bi mail atıverinis isterseniz özde hanımcım:)

ya deniz ben yazıyı bi daha okudum da, 13 yaşındaki yeğenim sanıcak millet seni, biraz abartmış mıyım ne!?! ehe...

Adsız dedi ki...

ben d.k. 1987'de doğdum.öğrenciyim.çalışmıyorum.ekmek elden su gölden.ah!gracias.

zynp dedi ki...

ühühü bana yok mu :(

hayvanatbahcesi dedi ki...

senin de doğum günün kutlu olsun oyuncak bebek! sabah anlattığım sebepten sana süpris yapamadık, seneye inşallah :p

ya sakallı abi senden de bu beklenirdi harbi, bi kuzey kalesi vardı dev gibi bişey, onu alamamıştım ben içimde uhtedir, bulsam alırım valla ama saldırmak yok bak kaleye, benim solukbenizliler yerli dostu ve ozone friendly:)

soan dedi ki...

oncak-moncak bilmem ben.

Deadora dedi ki...

benim oyuncaklarimi annem yakmisti sobada.. cidden.. abim okula basladigi halde oyuncaklarini birakmamisti beraber oynardik.. annemde bu ders calismiyo en iyisi yakayimda gorsun gununu diyerekten benimkileride alip yakmisti..
o gunden beri nefret ederim oyuncak zimbirtilarindan

Adsız dedi ki...

Sarman'ın "günümüzün gerizekalı oyuncakları" lakırdısına bir kıdemli çocuk olarak bütün kalbimle katılıyorum. Kampanyaya da varım!

hayvanatbahcesi dedi ki...

deacım anneni esefle kınıyorum, lakin oyuncakların suçu ne annenden nefret etseydin, e hadi o olmaz ateşten falan nefret etseydin bu güzelim!

sarman abi ya bak aslında hiç araştırmadık vardır belki haala bi yerlerde bunu üreten satan falan, günümüzün geri zekalı oyuncaklarından bebeleri kurtarmak için mekanik adamları etrafıma dizip oturma ve oynama eylemi yapıcam ben, seni ve metinthepoor'u da aldık nasolsa saflarımıza başarısızlık ihtimali yok artık bu kampanyanın :)

metin çocuk sahibi bi insan olarak senin kampanyamıza çok büyük faydan olacağı kanaatindeyim, toplanalım, benim gibi serseriyi kimse iplemez yoksa valla.

Adsız dedi ki...

mutlu yillar dilemek icin bakmistim ben ama...

hayvanatbahcesi dedi ki...

saolunus efenim, size de mutlu yıllar:)