Perşembe, Aralık 07, 2006

burdan norveç kaç sigara içimi ki?

















Jeg ikke vært smokingg for 4 dager,
jeg føler seg litt bit merkelig,
jeg føler seg som en Norsk, eller noe liker det!

sigara içen meali: 4 gündür sigara içmiom, bi tuhaf hissediom a.k.! Norveçli ya da ne biliyim öyle bişey gibiyim!

20 yorum:

Adsız dedi ki...

4 gun demek... harika. eger gercekten birakmak istiyorsan gunleri saymamalisin. ben irademi test etmek icin senenin belli zamanlarinda birakiyorum. sacma sapan bi sey iste ama yinede yapiyorum. sonra bir kac ay gecsin yine basliyorum cunku aslinda ben birakmak istemiyorum. bu konuda uzgun degilim, mutluda degilim, hic biseyim, notr.

Adsız dedi ki...

iyi de neden norveç... hımm... bi düüşnmek lazım.. gerçi benim balatalar hala gevşek topluma çıkmamak lazım... bi de dün akşam ne dedim ben sana bu sigara konusunda.. hah aynı şeyi diyom hala.. hani küfrettiğin:)

hayvanatbahcesi dedi ki...

bilmem ya, daha önce de çok bırakıcam vs demiştim ama, bu kez gerçekten istiyorum yani öyle lafta falan deil, sıkıldım artık. bu arada sende de mazoşistlik varmış biras :) neyse bünyeyi doğaya tarıma verince bırakırsın tamamen

d.cim bilmiom neden ööle aklıma geldi, ben de aynıı tepkiyi veriom, buraya yazmama gerek yok :)

Adsız dedi ki...

hiç üşenmem üç saniyede norveççe-ingilizce tıransleytır bulurum kurum.vay be bi de peki bira içerken sigarasız olucak mı?

Adsız dedi ki...

okurum demek istedim de olmamış.

hayvanatbahcesi dedi ki...

anladım ben seni :) dün sigarasız üç şişe içtim, e fena değil, iyi hatta, ya da kendimi mi kandırıorum, gelmeyin üstüme antalya'ya gelin!

Adsız dedi ki...

ya ne gelcem şimdi.azıcık para kazaniim.bissürü iş bulmuşum,canım çıkıyo,görüldüğü gibi bloga yazıcak vakit bile olmuyo..siz gelin efendim siz gelin.

Adsız dedi ki...

adımı yazmayı unutmuşum yahu.ödül töreni ayın kaçında?

hayvanatbahcesi dedi ki...

ocak ayında olduğunu biliyorum ben de bi tek, net tarih yok daha, benim ki lafın gelişi gel zaten, çok gezdin sen otur biras ok biz geliriz. bi de ben de şu reklamdaki uzaktan kumandayla çay kurabiye getiren anneden istiyom kaç para ki o?

Adsız dedi ki...

aaa be yapiim o işi.maaşı konuşuruz.burda sokaklarda ölçüp biçicez diye k.çımız donuyo..bi de ben dişçiye gitmem gerekmesin,o gelsin istiyorum.şimdi kim gidicek taaa oralara..

Deadora dedi ki...

aferim aferim basarcan sen bu isi.. tek formul 4 dk. biliosun.. bak bi 4 daha cikti :)
bu arada alttaki post cok gusel olmus :)
(her zaman ki gibi)

Adsız dedi ki...

Bi kere ben sigara bıraktım haberlerini kaldıramıom abi, şu yazı bana bunu göstermiştir:) gerçi hiç yeltenmedim ve zaman zaman varlığımı sek sigaraya indirgemişliğim de bakidir lakin keyif için içmediğim, stres kaynaklı bi bağımlılığım olduğu konusunda şiddetli bir inancım var ki en kötüsü bu oluyo sanırım.. sizin case'inize imrenmek yanısıra geliştirdiğimiz duygu tırsıntıdır efenim; bu işte eröl'ün barnağının olması, barnağını tuştan çekerse sistemin default ayarlara dönmesi ihtimali söz konusu mudur? Bak dedirtme kendine eröl ayaana kırk takla attı die, ilerde pis başına kalkarım, çok alay ederim, ona göre:)

Adsız dedi ki...

hiç de anonymous deil abi ben gayet de oraya black yazdım?

hayvanatbahcesi dedi ki...

alay ederim falan diyince, benim blog savunmaya geçmiş görmezden gelmiş seni, hiç affetmio.
Ya aslında ben de kendime ööle sağlam güveniyo değilim bu konuda, görüces bakalım, hem nie dalga geçcekmişin ya, insan vah vah der tüh tüh der, cık cık!

Adsız dedi ki...

:)) olmaz abi, neysen o olceksin.. zira o yada herhangi bi kararı kendin için almadıktan soora defaulta dönüş kaçınılmaz oluo, o bakımdan.. Lakin ben fransız mürebbiye miyim? hayır tabi..:) Seni gayet de anlıyor ve fakat alay ortamını bulursam bakmam gözünün yaşına diorum..:))
Ps. Umarım "vah vah","tüh tüh" denmelik durumlara gark olmazsın ve fakat ola ki oldu ağlaklık omuz gibi gerekli ekipmanı tedarik ederiz ayıp ettin:)

zynp dedi ki...

zazoo gel arka balkonda&bahçede bi sigara içelim senlen konuşacaklarım var ...

hayvanatbahcesi dedi ki...

zazoo: ya soona bööle bööle oldu şööle şööle oldu bühhüüüü!
black:puhahah, ımgh, vah vah, puhah...
zazoo: gülüon mu sen? bühühhee!!!
black: yok ya üzüntümden naptıımı biliom mu ben be zazoo, puhaaahha, tüh tüh!
zazoo:gülüyon iştee!
black: yok sinirlerim bozuldu, valla, mohaahah!!!


valla memur bey, nası oldu anlamadım, azey balkonda sigara içiodu, yak sen de bi tane be diye bi sigara uzattı bana soona birden dengesini kaybetti ya, küt die gitti kız aşşaaya, alla allaaa...

Adsız dedi ki...

Böyle birilerinin çıkıp sigarayı bıraktım dediğini duyunca bütün tüylerim ayağa kalkıyo ne yalan söyleyim.Bi de yetmezmiş gibi sağ ve sol omuzumda ikamet edenlerin bağırışmalarıda kafamı ağrıtıyor. Bir arkadaşım daha sigarayı bıraktı 3 ay oldu. Üstüne üstelik bünyeyi eski haline getirmek için spora başladı. Sigarayı verceğim parayı spor salonuna veririm diye bide benle alay ediyo.
sağ taraftaki: olum dağru lan sende başarabilirsin...
sol taraftaki: ..ktir lan b.kyiyen diye öbürünü bastırıp, nasılsa başlayacak o zaman sen dalganı geçersin diyoo..
hangisini dinliyecem konurk.
anonymous değil yaw 19991804007 ;)

hayvanatbahcesi dedi ki...

vaay fatihim uğrar mıydın kardeşim sen buralara :) ya en güzeli ssağdakin de soldakini de sttiredip bırakamıosan bile az içmek, canın istediğinde içmek

Adsız dedi ki...

soyadımdan kaynaklanan bir şaşkınlık değil seninkisi biliyorum :) Yaw güzel bir kardeşimin güzel bir sayfası. Sık sık takip etmeye çalışıyorum. Antalya'dan ankara'ya güzel bir esinti oluyo. Nemrut suratımdaki yüz kaslarım gevşiyo sayende :)
Hayatımdan geçen Balıkesir faciasından sonra iyi geliyo be konurk. Gerçi bayadır görüşemiyoz ama sanırım güsel şeyler oluyo oralarda senin adına. Belki yaz gelince bi seyahat olur oralara...