Pazartesi, Ocak 08, 2007

türk sol'u uyanıyor, beş dakka daha uyuyim, kalkıcam...


















maaşım ne zaman bi kaç gün gecikse, parkamı, boğazlı kazağımı giyip grev yapasım, slogan atasım gelir, soona vazgeçer "sittiret kredi kartı var nassolsa a.k.!" diyip bira içmeye giderim, evet ben çabuk gaza gelen bi üşengecim...(yazı da uzun bişiy olcaktı aslında üşendim, idare edin artık n'apiyim!)

*slogan için vebihamdik'e teşekkürler!

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Türk solu diye bişi yok Zazoo kardeş! Eskiden buna benzer bişiler var gibiydi ama tarih oldu onlar da... Şimdi bi "Türk Solu" var, emme o da ultrasüpermega faşist takılıyor. Onun dışındakilerin de % 99'u aynen onun gibi "ulusalcı" faşolar. Geri kalan % 1'in de hiçbir kıymet-i harbiyesi yok.

Netice: Sol maalesef sizlere ömür. Bendeniz de yasını tutar.

hayvanatbahcesi dedi ki...

hm, o vakit onlara da "pispisbok" diyoruz!

şaka bi yana, durumdan kendime, kuşağıma da suçluluk payı çıkarıyorum, hem suçlu hem güçsüzüz biz...

Adsız dedi ki...

bizim zam dönemi marşımız cem karaca dan "işçisin sen işçi kal" dır. öyle ki laboratuvar günlerce bu şarkıyla çınlar. bir işe yarıyor mu bilinmez.

grev yapsan sonunda dönüp biriken işleri yine sen temizleyeceksin.
boşver en iyisi telefonun alarmını hep 5dakika ötelemek.

hayvanatbahcesi dedi ki...

ahhcım, valla sizin patron lab'a uğruyomu bilmiom ama ben yanlışlıkla yakıcı, tahriş edici kimyasallar falan dökerdim heralde üzerine, ayağım takılıverdi napiyim! bizim el altında o tip malzeme yok allahtan :)

Adsız dedi ki...

hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum...artık şarkılarda sol...bizi sindirdiler. istanbul üniversitesinde bile eylem yoksa olay bitmiştir...

leftist_mc dedi ki...

diyorum ki bazen ben varsam oda var diyorum ki bazen eger ben olmasaydım o var olurmuydu....işte ozaman çok kıskanıorum ve iyiki varım..!

son : ben türkiye solcusuyum türk milleti için devrim türk emekçisi için devrim türk işçisi,köylüsü,vs. için devrim.
yaşasın tam bağımsız türkiye...!