Çarşamba, Ekim 18, 2006

kınspirısi tioriyzzz...
















Cul hanımın şurada ki yazısını okuyunca bi kez daha farkettim ki bi yere yürüyerek gitmek en büyük zevklerimden. Bi sürü ilginç şey görüyosun her seferinde. Mesela geçenlerde bi TEB bankamatiğinin önünden geçerken gördüğüm 444 0 666 telefon numerosu beni benden aldı tee gençliğime götürdü. Gençliğine niye gittin geldin lan arada a.k. diyenleri duyar gibiyim hemmen şööle açıkliyim; hani şu cadı avının başladığı, her siyah t-shirt giyen heavy metal dinleyicisinin satanist ilan edildiği günlerde ben de o zan altındaki kitlenin bi üyesiydim ve hatta haber haber diye ağzının suyu akan dallama muhabirin "peki siz gerçekten bakire kızları mı kurban ediyorsununuz?" sorusuna "yok be abi, izmir'de bakire kız ne arar?" diye cevap veren diğer dallama ve fatih altaylı'nın o dönem teketek programına çıkardığı antalyalı satanist (?!) S. bizzat arkadaşlarımdı. Gerçi S. ipnesi (serter'dir adı bu arada) 5lt. lik Şirince şarabımı çalmıştı bi ara ama soona dövdüm ödeştik o bakımdan haala arkadaşım diyebilirim galba. Neyse işte konuyu dağıtmiyim, o dönem bi siyah t-shirt yüzünden karakollarda sabahlayan bi güruh mevcutken yukarıda gördüğünüs üzre elimizde bu kadar çok delil varken bi bankanın haala helal mevduatlarımızı (ki benim helal kısmını geçtim, mevduatım bile yok neyse) gönlünce kullanabiliyor olması beni ziyadesiyle üzmekte. Tamam belki ben paranoyağım, ama kardeşim sen de koca TEB'sin az akıllı ol di mi bööle alanen aaa!

Ayrıntılar için resme tıklayınıs, bi de ben depresyonda, göbekli ve ölmekte olan biriyim üstüne bi de aşık oluyom galba maruz görünüz işte a.k. aman üf... ahha bi de galatasaray PSV'den gol yedi daha ne diyim ben hep TEB'in oyunu bunlar a.k.!!!

15 yorum:

kimsin dedi ki...

depresyona girdini anlar da insan öldüünü nerden anlıyosun?bizim yaşımızdaki herkesin bi siyah tişört geçmişi var heralde.bi de biz onları ha bire yıkıyoduk çabuk eskisin diye.karizma hesaaaabı :)

hayvanatbahcesi dedi ki...

saate baktım. bu arada yılbaşında istanbuldayım ben galba

hayvanatbahcesi dedi ki...

bi şey daha bak şimdi aklıma geldi, ben bu postu girdikten sonra galatasaray ikinci golü yedi ve blogger bi süre "server eror" verdi, n'aptım ben, ah ulaan!

Adsız dedi ki...

o dönemlerde ailemin her bireyinden "yavrım dikkat et kızılayda sizi topluyorlarmış" şeklinde telefonlar almakta, bari toplamış olsalar da üzerime yüklenen anlamı layıkıyla yerine getirebilmiş olsaydım sıkıntılarına gark olmaktaydım.. teb'i kınıyor, aman aşık olma kardeş diorum (hayır kişisel deil:),sakat bir ruh halidir o bapta)

hayvanatbahcesi dedi ki...

aha adın da sakat zaten :) bi de TEB'i fazla kınamayın geyik yapıos derken dava mava açarlar mazallah kimbilir kaç bira parası tazminat ister bunlar!!!!

kimsin dedi ki...

aha haaa.vakitli gol.özgür'e de burcu'ya da söyle yılbaşında geliceksen.bi de bi yanlışlık olmuş galiba aşk meşk gibi sakat işler ilkbaharda olur yav sonbahar diil.

Deadora dedi ki...

ahaha bende o zan altinda kalanlardandim hatta anaanem gelmis satanik pis satanik demisti o sirada annemde de siyah t-shirt vardi asil senin kizin satanik demistim :)

soan dedi ki...

askerde bi çocuk vardı bu arada: "satanikler" diyodu durmadan.

hayvanatbahcesi dedi ki...

söylerim bi aksilik çıkmaz umarım,
e o zaman ilkbahara kadar bekliyim ben en iyisi.

bi keresinde ben pazarda memeleri dizlerine inmiş bi teyze görmüştüm sepultura t-shirtü mü ne vardı üstünde, cık cık :)

kime diyodu, niye diyodu ya, neyse.

Adsız dedi ki...

sanatçı adam detaycı adam. maşallah.
aynı lisedeniz biz. hey hey hety
"ay çok komiksiiiğğğnn" demek istiorm sana kısaca:D

Adsız dedi ki...

ayol neredeki zazoo beyciim? :)

hayvanatbahcesi dedi ki...

dedim ya şurada işte şurada

hayvanatbahcesi dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

aıaaaa...
hıaaa...
tımam.
:::)

hayvanatbahcesi dedi ki...

ehe dalgın mıyız biras :) bi de keditorr menguzar mı oldu pek sosyetiksiniz heyatınızı takibetmek pek güç efenim