Çarşamba, Ağustos 17, 2005

marry me neccclaaa!!!!













Çok eski bi arkadaşım necla, yıllardır aramızda dönen bi geyik vardı; "Masterını, doktoranı yap, ben de kimseyle evlenmezsem o zamana kadar, seninle evlenirim!" derdi, ben de: "Rektör bile olurum huleen!" derdim. "Havanı alırsın koççuuum"demenin başka bi yoluydu galiba necla'nın yaptığı, ama neyse, umut fakirin ekmeği!?

Efenim ben şimdi bu konuyu niye açtım? Geçenlerde necla'nın, ayıptır söölemesi, doğuda, eşşeğin zikinde bi yere tayini çıktığını duydum, bu tayini engellemek için çeşitli yollar arayan 657' ye taabi bu sevgili arkadaşımın son seçeneklerinden biri de anlaşmalı bi izdivaç yoluyla bu zor durumdan yırtmak. Dediğim gibi son seçenek de olsa ortada böyle bi durum var ne yazık ki. İşte bu durum da benim aklıma "Benden memur olur mu?, olursa nasıl olur?" vb. soruları soktu dün gece.

Sonuç mu? Anladım ki ben den olsa olsa Avarel Dalton olur!!!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

just married....
arabaya baaalı kutu biralar...
tangada tungada...
bi de necla..
bi de sen..
şööle kalp içinde harfler arka camda.."k" ve "n"...
ay ne güzel oldu..gözlerimiz doldu..
heheeeeeeeeeeeeeeee


efenim 657 affetmez...
kızımız pek güvenmesin evlilik işine..
siz aşk evliliği yapın..)

hayvanatbahcesi dedi ki...

nerdeeeeeeeee?

şaka bi yana, sevgilisi var, oyar valla, dememek lasım bööle şeyler...

hem ben köyden kız alacam :)

sersemtavuk dedi ki...

tipik memur zihniyeti diye buna derim! hayır zaten evlenmek başlı başına bir salaklık, bi de üstüne neymiş memur olabilmek için evlenmek. ahahah! akıl fikir diliyorum ben kendisine.


ayrıca davidhuron denen arkadaşa teessüflerimi bildiriyorum. biz ne diyoruz, o ne diyor?
aloo david abi?!

hayvanatbahcesi dedi ki...

sevgili sersemtavuk, akıl fikir dileklerinizi necla hanıma ilettim, bakınız şu işe ki bu iletinin hemen ardından IQ seviyesinde bi artış gözlendiği söylenmekte, zahmet olmazsa bendenize de bi boş zamanınızda akıl fikir dileğinde bulunursanız zayadesiyle mesut olacağım, malum alkol gri hücrelerimi hızla katletmekte...
David denen kendini bilmezle de görüştüm; "Abi kusura bakma kafam güseldi!" gibisinden bişiyler mırıldandı, galba yine kafası güzeldi puştun :)