Salı, Temmuz 19, 2005

dilek...











evet efenim, bir seneyi daha devirmiş olmanın verdiği hafif buruk bi duygu eşliğinde günlerimiz devam ederken, yolda, markette, dolmuşta, tuvalette karşılaştığım pek çok insanın sorduğu soru aynı: "Mumu üflerken ne dilek tuttun yaaaa??". Tabi arada "Lan ibne, hani mum olayı bize ters ayağı yapıyodun, n'ooldu!!?" şeklinde sorularla da karşılaşmadım değil, ama bu konuya hiç girmiim...
İşte ilk bahsettiğim sorunun yoğunluğu karşısında kamuoyunu bilgilendirmek boynumun borcudur diye düşünerek kolları sıvadım.O anı betimleyen bir çizimle bu meraklı arkadaşların uykusuz gecelerine bi son vermek arzusundayım. Gerçi tutulan dileği açıklamanın o dileğin gerçekleşmesini engelleyeceği inanışı yaygın olsa da, halkı bilgilendirmek adına bir tabuyu daha yıkmak çok daha önemli benim gözümde( Ulan biraya bi zam gelsin yaktım o soruyu soranları şerefsizim!!!). Yukarıda da gayet açık görüldüğü üzre, dileğim tüm insanlığı yakinen ilgilendiren, hassas bir konuda: BİRA. Kendim için bişey istiyosam namerdim, benim dileğim tüm toplumun mutluluğu için. Hani güzellik yarışmasında bi hatun söylese direkt "Gönüllerin Prensesi" olur, ööle bi dilek yani.
Efendim tam bu noktada sayın büyüğümüz, 1993 ÖYS 9.'su, Arizona fatihi, Microsoft'un veliahtı, kibrit kralının oğlu CEM abimizin de kulaklarını çınlatmak isterim, "abiii, busch'dan bud'a geçtin diye biraz buruk olsak da, sana takılanlara karşı verdiğin onurlu savaşta yanındayız abiii, yaşasın ucuz bira direnişimiz!!!

6 yorum:

Adsız dedi ki...

cem abin bu ara essek gibi ineklio. bakamamistir bile. yumurta kapiya dayandi. karikatur saglam olmus bu arada

hayvanatbahcesi dedi ki...

cem beyle ilgili cümlenizin içinde sık sık havyanlardan örnekler vermeniz (eşek, inek, tavuk) cem beyle olan ilişkinizin enteresanlığını yansıtmakta...saygılar

hayvanatbahcesi dedi ki...

cem, bu doktor şahsiyet arkandan atıp tutuyo antalya'da söölemedi deme!

Adsız dedi ki...

bir cevap hakki dogduduna inaniyorum. Hakkimdaki ucuz bira pahali bira iciyor suclamalarina cevap vermenin tam yeri olmasina ragmen ben bu cevap hakkimi Dr. Ozgur beyin arizona'da cikardigi rezaletlerden bahsederek kullanmayi tercih ediyorum. Ozgur efendi, bira iciyorsun sarhos oluyorsun analdik ama kendi uzerine tukurmek nooluyor bunu bana bir acikla. Bi yudum bira kendi tshirtumun uzerine bir tukuruk ilkesini benimseyen bu okuz kafasinin yaptiklari bunlarla sinirli degil. Koca amerika kitasinda karsi cinsin genital yerlerine el surmeyi birak uzaktan bakip bakip kendi ustune tukurmekten baska bir sey yapamadigini saniyorum bilmeyen kalmadi (ya da bu yazidan sonra kalmayacak huehuehe). Neyse lafi uzatmayalim ve biramizdan bir yudum alip arizonadan dostumuzun antalya ve civarindaki dostlarina selam gonderelim.
cem

Adsız dedi ki...

ozgur bey bu bilgisayar ozurlulugunuzu napicaz bi de ? hala tek parmakla yazmaya devam de mi ? GHH

hayvanatbahcesi dedi ki...

muhahahaha!!